"Hopelijk staat er morgenavond sushi op het menu"

zaterdag 13/10/2012 - 23:39

Dagelijks berichten we uit Barcelona waar de U23 selectie het WK speelt. Vandaag zijn Jolien Herthogs, Nikki Schilders en Shiara Driesen aan het woord:

"Onze eerste dag zit er al op. Na een lekker stevig ontbijt en een korte, maar krachtige bespreking, en nadat we enkele heuvels getrotseerd hadden, konden we aan onze dagelijkse training beginnen. We speelden vanavond tegen Catalonië en laat dat net degene zijn waarmee we onze trainingszaal moesten delen. In de namiddag konden we de omgeving wat gaan verkennen en we ons rustig voorbereiden voor de eerste belangrijke wedstrijd van het toernooi. Na een indrukwekkend stokslagspel en een verzorgde openingsceremonie, konden we ons eindelijk klaarmaken om het toernooi glanzend van start te laten gaan. De wedstrijdhal was veelal Catalaans getind, maar dat weerhield ons er niet van om stevig van start te gaan en gaf de wedstrijd een extra leuke dimensie. De match dan: 36-13 zegt natuurlijk genoeg! We scoorden over 8, verdedigend zat het goed en we konden vertrouwen tanken voor de eerste echte grote test van morgen. Hopelijk staat er morgenavond sushi op het menu! Veel liefs en zonnige groetjes vanuit Barcelona. Nikki, Shiara en Jolien"

Stefan de Vogelaere U23 / WK