Ekerse Korfballers op de Bollekesfeesten !

donderdag 09/08/2012 - 08:57

Ekerse korfbalclub bestaat 40 jaar en dat vieren ze op de Bollekesfeesten aan de Antwerpse Zuiderdokken! "Natuurlijk gaan de leden van de EKERSE KORFBALCLUB vzw weer hun beste kookbeentje voorzetten. Dit jaar zullen de Recreanten een ‘Zomerse snert met De Koninckbier en muntolie’ serveren. Kom op zaterdag 18 augustus a.s.tussen 18h en 20h naar de Antwerpse Zuiderdokken. Moedig hen aan, zing het soeplied mee en proef van deze lekkere zomerse lekkernij! Kom in onze clubkleuren: en in die van "A" rood en wit of breng een assortiment mee in die kleuren. Zodat de bezoekers van het Bollekesfeest horen en zien  dat wij in deze club meer doen dan alleen korfballen. Korfbal is onze passie! Maar af en toe willen we ons ook tonen op een ander gebied!"

Ludo Wils Ekerse

Volgend Artikel